| |||||||
| Zarejestruj się | VBay [0] | Zaproś swoich znajomych | Blogi | FAQ | Lista użytkowników | Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane |
| Informacja |
![]() |
| | Narzędzia wątku | Wygląd |
| | #1 (permalink) |
![]() Zarejestrowany: sie 2010
Panel Piwny:
Otrzymał:
0 za 0 wypowiedzi
Postawił: 0 | Witam kolegów forumowiczów ; ) Niedawno czytałem post pewnego kolesia, który widział teledysk piosenki w TV, jednak nie zdążył wyłapać tytułu piosenki. Problem mój polega na tym samym, parę lat temu na programie 4fun.tv usłyszałem pewną piosenkę, która przypadła mi do gustu, jednak nie zapamiętałem tytułu oraz wykonawcy. Poszukiwania zawsze kończyły się na niczym, nie pamiętam żadnych słów z piosenki, więc nie mam możliwości jej znalezienia. Piosenkę tą cechowały "fabryczne" brzmienia, była średniego tempa a co do teledysku byli w nim pokazania grający członkowie zespołu w bodajże białych strojach <(info niepewne)| oraz crash testy z manekinami i tymi fajnymi żółto-czarnymi znaczkami ; ) Pamiętam również, że członkowie zespołu tańczyli jakby byli manekinami (specyficzne ruchy "robotowe"). Niektóre rzeczy mogłem pomylić, proszę o wybaczenie ; ) Z góry dziękuje za pomoc. : ) |
| | |