View Single Post
stare 19-12-08, 19:02   #5 (permalink)
Jabol

Piwka Panel Piwny:
Domyślnie

Jeśli chodzi o Jazz to przydały by się opinię innych bo jakoś sceptycznie podchodzę co nie znaczy że mówię nie. Jako że mieszkam w miejscowości która jest stolicą Jazzu przez jeden weekend w roku to daję to do rozważenia haha. Muzyka to fajna choć nie słucham. Potrzeba wypowiedzi innych.

Co do tych nowości to nie głupi pomysł. Po powiecie żeby dla kazdego podgatunku zrobić pod kategorię Nowe. Z tym, że ja też myślę ze strony technicznej. A mianowicie jak przez rok dany wątek będzie w kategorii Nowe jakieś kategorii (np. ska) to on zdaży się nieżle wryć w google. I jak po kilku miesiącach przeniose z podkategorii Ska / Nowe do Ska to będzie inny adres linku, co spowoduje ze ktoś wchodząc z google wejdzie na główną stronę forum lub google powie że strona nie istnieje. Tak myślę.
A jeśli będę przenosił pozostawiając odnośnik do linku w nowym miejscu (bo tak można) to będzie chodzić wszystko ok tylko pytanie komu się będzie chciało tego wszystkiego pilnować bo rok czasu to kawał czasu. Chociaż w sumie raz na miesiąc mały przegląd by dużo czasu nie zajął.
Proszę o wypowiedzi.
Jabol jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem