View Single Post
stare 14-12-08, 21:53   #3 (permalink)
distilled

Piwka Panel Piwny:
Domyślnie

a ja czasem lubie posluchac anarchopunka ale raczej z sentymentu niz z przyczyn ideowych, gdyz swoja zabawe w tym temacie i z federacją A. skonczylam jakis tam dluzszy czas temu..
wracajac do tematu, slucham wszystkich pierdół o ktorych mowa na tym forum i nie tylko: lubie hardcore typu walls of jericho, fleas & lice, punk rocka i Oi! (Sham 69, Vicious Rumous, 4 Skins, Dead Kennedys, Exploited, Misfits, Cock Sparrer, Zbeer, Toy Dolls, Vibrators, Distillers itd itp), ostatnio SKA bardzo tez:P (skauci, vespa itd) kocham wręcz psychobilly, rockabilly i punkabilly (Mad Sin, Meteors, Demented are Go, Bang Bang Bazooka, Pavulon Twist i wiele innych), metal i rock kazdy praktycznie (Cannibal Corps, Obituary, Mortician, Motorhead, Sister Sin, Led Zeppelin, Chimaira, Disturbed, Pixies, Adema, Kidney Thieves, KMFDM i tak dalej i tak dalej....) i reggae czasem np. barwinki
o, i jeszcze Bikini Kill i tym podobne, chociaz przeslanie jest z dupy.
i kiedys sluchalam j rocka namietnie ale teraz jakos nic procz Dir En Grey mi nie lezy (a moze przede wszystkim ich wyglad mi nie lezy i dziwna maniera)

uh to sie rozpisalam:D
distilled jest nieaktywny   Odpowiedź z Cytatem